Начало »  Новини

26.03.2020 От Акумулатори БГ продължаваме да работим в условията на обявеното извънредно положение.
Уважаеми клиенти и партньори,

От Акумулатори БГ продължаваме да работим в условията на обявеното извънредно положение в България, спазвайки изискванията и разпоредбите на компетентните органи за ограничаване разпространението на COVID-19.

В тази нестабилна и бързо променяща се обстановка, се стремим да ви предоставим възможно най-доброто обслужване. Препоръчваме ви да се възползвате от безплатната ни доставка до удобно за вас място в гр. София, която включва безплатен монтаж, диагностика и техническа заверка (при покупка на нов акумулатор). Както и досега, доставките на стойност над 80 лв. за страната са безплатни и се извършват от куриерска фирма Еконт.

Поради намаления ни състав, ако стационарните телефони за контакт в офиса и магазина не отговарят, можете да използвате и следните мобилни телефони за връзка с нас:
0888000099 и 0882507854.

Пожелаваме ви да сте здрави и да останете спокойни!


Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани