Начало »  Съвети

14.06.2022 Стартиращите устройства NOCO се предлагат в три различни серии: Boost, Boost X и Boost Max.
Какъв бустер да изберем за колата?
С кабели или със стартиращо устройство?
На всеки се е налагало да пали кола с изтощен или силно разреден акумулатор. Класическият начин със звънене на приятел и комплект кабели в някои случаи работи, но има друг доста по-лесен, безопасен и неангажиращ вариант, който не изисква време, нито участието на втори автомобил. Става въпрос за устройство, наречено бустер, което винаги ви е под ръка и е елементарно за употреба. То е способно да стартира автомобил с дори напълно изтощен акумулатор. Акумулатори БГ е оторизиран представител за България на създадената през 1914 г. американска компания NOCO, доказан лидер в разработката и производството на бустери. 
Стартиращите устройства NOCO се предлагат в три различни серии: Boost, Boost X и Boost Max.
Изцяло новата серия Boost X използва най-новите технологии в сектора PX Lithium и UltraSafe 2.0, като се отличава с ненадмината мощност! Тя се състои от четири стартиращи устройства за всякакви типове 12-волтови акумулатори, включително AGM и EFB за всички видове двигатели с вътрешно горене и стартови акумулатори на електромобили.
NOCO GBX45: Пусков ток 1250 ампера, тегло 0,60 кг. Подходящ за бензинови модели с обем на двигателя до 6,5 литра и дизелови модели с обем на двигателя до 4,0 литра. Стартира двигател при напълно изтощен акумулатор за под 5 минути и зарежда акумулатора напълно за 48 минути.
Подходящ за всякакъв тип превозни средства: леки коли, мотори, камиони, ATV, лодки, селскостопанска техника.
NOCO GBX55: Пусков ток 1750 ампера, тегло 1,18 кг. Подходящ за бензинови модели с обем на двигателя до 7,5 литра и дизелови модели с обем на двигателя до 5,0 литра. Стартира двигател при напълно изтощен акумулатор за под 5 минути и зарежда акумулатора напълно за 1,2 часа.
Подходящ за всякакъв тип превозни средства: леки коли, мотори, камиони, ATV, лодки, селскостопанска техника.
NOCO GBX75: Пусков ток 2500 ампера, тегло 1,72 кг. Подходящ за бензинови модели с обем на двигателя до 8,5 литра и дизелови модели с обем на двигателя до 6,5 литра. Стартира двигател при напълно изтощен акумулатор за под 5 минути и зарежда акумулатора напълно за 1,8 часа.
Подходящ за всякакъв тип превозни средства: леки коли, мотори, камиони, ATV, лодки, селскостопанска техника.
NOCO GBX155: Топ моделът на серията NOCO Boost X! Пусков ток 4250 ампера, тегло 2,70 кг. Подходящ за бензинови модели с обем на двигателя до 10,0 литра и дизелови модели с обем на двигателя до 8,0 литра. Стартира двигател при напълно изтощен акумулатор за под 5 минути и зарежда акумулатора напълно за 2,7 часа. 
Подходящ за всякакъв тип превозни средства: леки коли, мотори, камиони, ATV, лодки, селскостопанска техника.
NOCO Boost: изпитани стартиращи устройства
Акумулатори БГ предлага на клиентите си също серията NOCO Boost, изпитани бустери с 12-волтови и 24-волтови варианти. Те също са литиево-йонни решения, които са четири пъти по-леки и мощни от най-близкия оловно-киселинен еквивалент. Серията Boost започва с GB20 с волтаж 500 ампера, достатъчен за 20 стартирания на двигателя преди презареждане. Този бустер тежи едва 0,95 кг. Топ моделът в тази серия е GB150 с 3000 ампера и тегло 3,4 кг, който може да осигури до 80 стартирания на двигател на всяко превозно средство с изтощен акумулатор, независимо дали говорим за коли, мотори, камиони, кемпери, селскостопанска техника, както и всякакви 12-волтови устройства.
NOCO Boost Max: професионална техника без аналог.
За професионална употреба Акумулатори БГ предлага и препоръчва серията NOCO Boost Max. Това са най-мощните продукти на американската компания, с които може да стартирате двигателя на влекачи, големи камиони, автобуси, минни машини, земеделска и строителна техника с особено големи размери, включително 12-цилиндрови и 16-цилиндрови дизелови двигатели с работен обем до 45 литра!
Акумулатори БГ препоръчва стартиращите устройства на NOCO като отлично решение, за да сте подготвени за аварийни ситуации, независимо дали става въпрос за лятната ви почивка или искате да си гарантирате безпроблемно палене във всяка ситуация. Те са леки, изключително издръжливи и се побират в жабката, така че винаги да са при вас, независимо от метеорологичните условия и часа от денонощието!


Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани