Начало »  Съвети

20.03.2015 Мото акумулатори Bosch M4 или М6 с включен фреш-пакет киселина.
От март 2010 г. при всички акумулатори от сериите M6,както и М4 вече е включен съответен пакет киселиназа пълнене на акумулатора (така нареченият фреш-пакет). В атрактивната картонена опаковка клиентът намира сух предварително зареден акумулатор,пластмасов съд със съответното количество киселина и помощни средства за наливане. По този начин клиентът получава безопасна възможност, сам да пусне в експлоатация акумулатора, без да купува отделно електролит. Друго предимство е, че акумулаторът може да се купи предварително и да се монтира едва в началото на мотоциклетния сезон.С акумулаторите М4 и Мб ние предлагаме особено здрави акумулатори за мотоциклети, които са конструирани специално за натоварванията при работата в мотоциклетите. Акумулаторите Мб за мотоциклети с най-модерната AGM-технологияса абсолютно сигурни срещу изтичане на електролит, изключително устойчиви на вибрации и не се нуждаят от поддържане. На базата на своите високи електрически параметри при стартиране в студено състояние и капацитет те са извънредно подходящи за мотоциклети, които са подложени на екстремни натоварвания, като например "ендуро" мотоциклетите на тежки планински терени. Акумулаторите М4 на Воsсh с оловно-антимонова технология се отличават с големи резерви от сигурност,както и с надеждна стартова мощност.
Акумулаторите М4 и М6 на Воsсh са подходящи за почти всички марки и модели европейски, японски и американски мотоциклети, както и за АТВ, джетове, мотошейнии косачки за трева.
Акумулаторите М6 Premium благодарение на AGM-технологията са абсолютно сигурни срещу изтичане на електролит и изключително устойчиви на вибрации. AGM-технологията на М6 се основава на кече от фини микростъклени влакна, което сгъстява здраво и сигурно срещу изтичане сярната киселина в оловните акумулатори.Кечетата от стъклени влакна са поставени между оловните плочи и поемат почти напълно електролита. Така акумулаторът не може да изтича, защото отвътре той е почти сух. С сравнение с обикновените акумулатори за мотоциклети акумулаторите Мб предлагат 20 % по-голяма експлоатационна продължителност. Дори след дълги престой и при екстремни климатични условия акумулаторите Мб осигуряват сигурно стартиране. Поради минималния разход на вода при акумулаторите М6 отпада доливането на вода през време на целия период на използване. Преди пускане в експлоатация акумулаторът трябва да се напълни с киселина. Помощни средства за наливане на включения в окомплектовката пакет киселина дават възможност за лесно и безопасно пълнене на акумулатора.
Обширната програма акумулатори М4 обхваща 28 типа 12V и един 6V тип и е подходяща за почти всички мотоциклети. И при най-тежки условия акумулаторите М4 имат голяма експлоатационна продължителност.Оловно-антимоновата технология гарантира сигурно стартиране при всякакви атмосферни условия и дава възможност за работа почти без поддържане, за да се долее дестилирана вода акумулаторите М4 могат да се отварят и след това отново да се затварят.Всичките акумулатори М4 се доставят с включен пакет киселина. Практични помощни средства улесняват пълненето на акумулатора с киселина.

Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани