Начало »  Новини

30.04.2017 Стартерни и електрокарни батерии от Elhim - Iskra JSC и Акумулатори БГ ООД!
Елхим - Искра АД е производител на стартерни акумулатори, тягови и стационарни батерии. Компанията е сертифицирана по системата за качество ISO 9001:2008, гарантирайки качеството на своята продукция. Елхим - Искра АД е публична компания с около 1700 акционери, търгувана на Българската фондова борса.
Основни акционери са:
Стара планина холд АД - 51.40%
CPM Plastic Machinery LTD - 16.55%
Свободно търгувани над 6.6 млн. акции - 26.36%
Основни продукти и употреба на българския производител са:
Акумулаторни стартерни батерии:
  Стандартни обслужваеми акумулатори Energy - от 12V44Ah до 12V230Ah.
  Необслужваеми акумулатори Max Energy - от 12V44Ah до 12V100Ah.
  Необслужваеми акумулатори Extreme Energy - от 12V100Ah.

Тягови батерии:
  Тягови намазни батерии  - от 6V до 80V и с капацитет от 150Ah до 560Ah.
  Тягови панцерни батерии - от 12V до 80V и с капацитет от 165Ah до 960Ah.
 
Стационарни батерии:
  Стационарни батерии за телекомуникация - от 12V до 220V и капацитет до 3000Ah.
  Батерии с повишен ресурс.
Основен дял от производството на Елхим - Искра АД са оловно кисели тягови акумулатори и батерии, които се използват като източник на електрическа енергия при електрокари, електровози и други транспортни средства. Производителят проектира и произвежда тягови батерии с размери, напрежение и параметри по желание на клиента в рамките на основните типове тягови елементи.
Ние от Акумулатори БГ ООД, като над 20 годишен партньор на производителя, предлагаме и сервизираме цялата гама на Елхим Искра. Разполагаме със складови наличности на заредени стартерни батерии, както за леки и лекотоварни автомобили, така и за тежкотоварна и строителна техника.
Електрокарните батерии на Елхим - Искра се предлагат от нас заредени, с платена екотакса и доставка до клиента. Максималният срок на изпълнение е 14 дни. По желание на клиента тяговите батерии могат да са с твърди съединители на клетките или с гъвкави съединители и болтова връзка, което позволява евентуална смяна на отделни клетки.


Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани