Начало »  Новини

22.03.2018 Новите фабрично заредени модели на Unibat - CX


Новата мото серия CX на Unibat е с 30% по-мощна и издръжлива!
Акумулатори БГ вече предлага серията CX на италианските мотоциклетни акумулатори Unibat. Тя идва в голямо разнообразие от модификации. Особено подходяща е за мотори, ATV и скутери, които се карат на кратки разстояния. Unibat CX се отличава с изключителна издръжливост на вибрации, благодарение на усилената си структура и новите материали.
Unibat CX осигурява 30% повече мощност от традиционните AGM акумулатори. Към стъклените микровлакна, разделящи положителната и отрицателна плоча, са добавени органични влакна за още по-високи експлоатационни показатели. Сериозно предимство е по-бързото зареждане по време на движение, което гарантира, че акумулаторът винаги ще е в отлично състояние, дори при употреба на мотора, предимно на къси разстояния.
Unibat CX гарантира пълна необслужваемост през целия живот на акумулатора и 100% херметическа защита от изтичания, благодарение на оловно-калциева технология. Новите калциеви плочи и специфичното заваряване на клемите осигуряват устойчивост, дори при машини с големи вибрации.
Повърхността на акумулаторите Unibat CX е покрита с недраскаем слой, а използваните материали са неподатливи на корозия. Клемите осигуряват върхово сцепление и са изработени от мед с калаено покритие. Добавена е двойна защита на капака срещу изтичане.
Всеки акумулатор от серията Unibat CX идва напълно зареден и готов за употреба, като в Акумулатори БГ ще откриете в наличност пълната гама батерии CX с капацитет от 8 до 30 Ah.
Както винаги, осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз.Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани