Начало »  Новини

08.05.2019 Проверете състоянието на акумулатора си в сервиза на АКУМУЛАТОРИ БГ. През май – напълно безплатно!
Шофирането отдавна не е просто пътуване от точка А до точка Б. Това означава, че акумулаторът отговаря за много повече функции от простото завъртане на стартера и поддържане на фаровете и радиото. Шофирането се превърна в изживяване, което искаме да бъде безопасно, приятно и емоционално. И главен виновник да бъде такова, продължава да е вашият акумулатор.
Модерните автомобили разполагат с десетки системи, които осигуряват сигурността и забавлението в колата – сензори и камери, инфоразвлекателни системи и автоматични климатроници. Всички те и още много скрити от очите ни системи разчитат на акумулаторите, повече от когато и да било. По време на пътуване те трябва да захранват десетки устройства и електромотори, включително в ситуациите, когато Start-Stop системата е изключила двигателя.
Ето защо акумулаторите на нашите автомобили са подложени на все по-сериозно натоварване – тенденция, която се засилва. Това е причината акумулаторите, дори в епохата на необслужваемите технологии, да изискват редовна проверка на състоянието.
Varta – един от световните лидери в областта на акумулаторите и батериите – подкрепя тестови програми и сервизни проверки на акумулаторите, като важно условие за удължаване на живота им. Германската компания изчислява, че 36% от повредите в колите днес се дължат на проблем в акумулаторите.
Не позволявайте това да се случи във Вашия автомобил! Направете проверка на акумулатора си сега!
През месец май Ви очакваме за безплатна проверка състоянието на акумулатор и алтернатор! Възползвайте се, очакваме Ви в АКУМУЛАТОРИ БГ.

Програма на VARTA за проверка на акумулатори


Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани