Начало »  Новини

18.07.2019 Rolls Battery - признатите в цял свят канадски акумулатори вече от Акумулатори БГ!
Признатите в цял свят канадски акумулатори с марка Rolls се произвеждат от Surrette Battery Company от над 60 години. Rolls Battery Engineering е сред водещите производители на оловно-киселинни акумулатори в Северна Америка. Компанията е създадена през 1935 г. в Сейлъм, Масачузетс. През 1959 се мести в Канада и днес е единственият независим производител на акумулатори в Канада. Surrette и марката Rolls са семеен бизнес на три поколения канадци. Заводът се намира в Спрингхил, Нова Скотия и изнася 99% от продукцията си.
Rolls Battery са специализирани в производството на оловно-киселинни батерии с дълбок разряд. Компанията има огромен опит в производството на акумулатори за воден, железопътен транспорт, съоръжения за възобновяема енергия и тягови решения.
Rolls предлага разнообразна гама акумулатори с широк диапазон от напрежение и мощност. Опитът от близо 85 години на пазара осигурява на компанията несравнима репутация за високо качество, сигурна конструкция и издръжливост, благодарение на свръхмодерния дизайн на корпуса с двоен контейнер.
Специалистите поставят Rolls сред най-добрите в областта на тяговите акумулатори и решенията за възобновяеми източници на енергия. През 80-те години Rolls успешно се насочва към автомобилната индустрия, а през новия век, благодарение на възхода на соларните и вятърни електроцентрали, по-голямата част от производството на Rolls е съставено от решения за тези индустрии.
Канадските акумулатори Rolls се изнасят в Северна и Южна Америка, Европа и Австралия.
Акумулатори БГ предлага богата гама акумулатори Rolls от сериите Motive Power, AGM и Renewable Energy.

Линк към сайта на производителя


Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани