18%

Bosch 85Ah Power PLUS PP011

307.50лв. 375.00лв.

287.80лв. ЕКО цена при върнат стар акумулатор *ЕКО цената важи за клиенти в гр. София
  • ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА СКЛАД

  • 36 месеца гаранционен период

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ.

  • 30 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

  • ПРОФЕСИОНАЛЕН ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ

Безплатна консултация / Бърза поръчка
Добави в ЛЮБИМИ Adding to wishlist Добавено в ЛЮБИМИ
SKU0092PP0110 Категории Марки Марки: ,

Описание на продукта

Bosch Power Plus (PP): Класически Стартерен Акумулатор с Технология SLI
Bosch 85Ah Power PLUS PP011 е класически стартерен акумулатор от Bosch с технология SLI. Означението PP идва от Power Plus. SLI пък е съкращение за задачите на класическите автомобилни акумулатори. Това са трите основни функции, които един акумулатор има: Starting, Lighting and Ignition (стартиране, осветление, запалване). Bosch се занимава с това от един век. Първият SLI мотоциклетен акумулатор от Bosch е създаден през 1922 г. в Щутгарт-Фойербах. А от 1927 г. Bosch доставя енергия и за автомобилите. PP е отлично решение, ако търсите гарантирана надеждност, повишена производителност и подобрено зареждане, дори и след продължителен престой на колата.
Мощност и Надеждност за Взискателни Клиенти
Повече мощност при студено стартиране, повече мощностни резерви, повече сигурност за взискателни клиенти. Както и по-дълга гаранция от 3 години - това е акумулаторът Power Plus от Bosch, доскоро известен като S 5. Надеждното захранване на допълнителното електрическо оборудване е важен фактор при избора на акумулатор. Акумулаторът Power Plus е особено подходящ за автомобили от най-ново поколение. Високите изисквания на производителите за първоначално вграждане са изпълнени и често преизпълнени.
Bosch PP Технология и Резервен Капацитет
Bosch Power Plus технологията и резервният капацитет повишават значително експлоатационната продължителност на акумулатора. Bosch Power Plus е един от най-продаваните в България акумулатори на Bosch. Германските инженери са вложили в него всичките си знания и умения в областта на автомобилните батерии. Bosch PP е изключително подходящ за возила от горния сегмент. Справя се отлично и в автомобили с множество електрически консуматори. Например седалки с подгряване, охлаждане и масаж, многозонов климатик, инфо развлекателни системи и др. Bosch Power Plus винаги е най-доброто решение. Ако обичате да се наслаждавате, както на зимните дни в ски курортите, така и на горещите лета на морето.
Разработката на Акумулаторите Bosch
Разработката на акумулаторите на Bosch са извършени в сътрудничество с някои от големите производители на автомобили в Германия. Германските производители са сред най-взискателните партньори на Bosch. Шансът автомобилът ви да е излязъл от завода с акумулатор Bosch е значителен, особено при германските марки. Практически няма автомобил, който да излиза от завода без части на Bosch. Независимо дали говорим за сложни разработки като сензорите и системите за автономно движение или за консуматив като чистачките.
Пълната Гама Акумулатори Bosch в Акумулатори БГ
Акумулатори БГ поддържа на склад пълната гама акумулатори Bosch. Ние извършваме оторизирана сервизна дейност като партньор на Bosch вече близо 20 години. Всички продукти от серията Power Plus на Bosch са напълно необслужваеми и се предлагат с 36 месеца гаранция.
Защо да Изберете Bosch Power Plus?
Изберете Bosch Power Plus, ако:
– Притежавате модерен автомобил с много консуматори, но без система Start/Stop;
– Цените средствата си и търсите най-доброто за парите си;
– Старият ви акумулатор не е AGM или EFB;
– Не ви се занимава с архаична дейност като доливането на дестилирана вода.
Гаранция и Сервиз от Акумулатори БГ ООД
Акумулатори Bosch 85Ah Power Plus PP011 - 36 месеца гаранция и оторизиран сервиз Bosch от Акумулатори БГ ООД!

Техническа информация

Тегло 19.70 кг
Размери 315 × 175 × 190 мм
Волтаж

12V

Капацитет

Пусков ток

740 A (EN)

Плюс

Десен (0)

Каталожен номер

0092PP0110

Bosch кратък код

PP011

Подходящ за

Автобуси, Ванове, Висок клас автомобили, Джипове, Камиони, Леки автомобили, Лекотоварни, Строителни машини

Start/Stop система

Гаранционен срок

36 месеца

Полезни връзки

Също може да ви хареса…