Hands of car mechanic using car battery jumper cable. panoramic

Получавате безплатни гаранционни проверки на акумулатора, които увеличават живота му

Акумулатори БГ е не само най-големият търговец на акумулатори в страната, но и разполага с един от най-добрите сервизи за акумулатори, алтернатори, стартери и свързаните с тях системи.

Каква гаранция получавам при покупка от Акумулатори БГ?
  • Гаранцията на производителя (24 до 40 месеца, в зависимост от марката и модела акумулатор)
  • Безплатна проверка на батерията, клемите и алтернатора на всеки шест месеца от гаранционния срок, което удължава живота на акумулатора
  • Следгаранционен сервиз от Акумулатори БГ
  • Заместващ акумулатор в случай на дефект или повреда!
Какви дефекти откриваме най-често?

Дори идеалният акумулатор, работещ в напълно изправен автомобил, би могъл да се окаже “паднал”. Това се случва особено често в последните две години и половина, в които много наши клиенти промениха стила си на живот и използване на автомобила в условията на работа от вкъщи. Най-често акумулаторите не могат да възстановят използваната за стартиране на двигателя енергия, когато бездействат по цели седмици или се карат на кратки разстояния. Акумулатори БГ предлага безплатно зареждане на гаранционни акумулатори, както и квалифицирани сервизни услуги за алтернатори, стартери, утечки и всички повреди, свързани с акумулатора.

Какви други сервизни услуги предлага Акумулатори БГ?
  • Посещение на адрес (за София) за вземане на изтощен акумулатор за зареждане
  • Заместващ акумулатор с включен монтаж и демонтаж
  • Подаване на ток (всяка зима и не само екипът ни се притича на помощ на десетки адреси)
  • Всякакви услуги, свързани с акумулатора, алтернатора и стартера на автомобила ви от компетентен екип, разполагащ с най-модерната техника в страната
Сервиз на място!

Акумулатори БГ вече 25 години е официален оторизиран представител на всички марки акумулатори, които предлага. Това включва гаранционен и извънгаранционен сервиз, който се осъществява от квалифицираните служители на Акумулатори БГ на място! Какво означава официален оторизиран сервиз? Това означава, че няма да изпращаме акумулатора ви на подизпълнител, всеки проблем се отстранява на място от оторизираните ни механици или акумулаторът се заменя с нов!

Заместващ акумулатор!

Професионалните уреди на Акумулатори БГ позволяват бърза диагностика на състоянието на всякакъв тип акумулатори в рамките на минути. Тя е безплатна за всички гаранционни акумулатори и може да ви спести сериозни главоболия и да удължи живота на акумулатора с месеци и дори години. Ако се налага да оставите акумулатора си за зареждане при нас, то безплатно ще получите заместващ акумулатор от същия тип и модел.

Не просто доставка, а сервиз на адреса на клиента!

Когато направите поръчка за акумулатор от Акумулатори БГ, за клиентите в град София (включително далечните квартали) той се доставя напълно безплатно от наш служител! Акумулатори БГ осигурява собствена безплатна доставка, която се извършва от компетентен служител на екипа със специализиран автомобил, оборудван с всичко необходимо за замерване, демонтаж, монтаж и заверка на гаранционните документи.

Не се налага да посещавате сервиз, сервизът идва при вас с гаранцията на Акумулатори БГ!

Close
Вход
Close
Количка (0)
Няма артикули в количката.