С навлизането на изкуствения интелект и все по-масовото използване на технологиите за подпомагане на водача логистичният бизнес отваря нова глава в своята история. Превозът на хора и стоки става все по-бърз, а планирането на доставките – все по-важно. В тази конкурентна обстановка мениджърите на товарни превози се фокусират върху разходите. Всяка минута, в която вашият камион не е на пътя, води до недоволни клиенти и загуби. Exide проектира новото поколение акумулатори за камиони и автобуси с главна идея да се минимизират моментите, в които сте в сервиза и да даде предимство на своите клиенти пред конкурентите. Геловите акумулатори Endurance+ PRO GEL предлагат водеща в класа мощност, съчетана с ниски разходи за придобиване и поддръжка.

Три водещи изисквания

В тежкотоварния и автобусен превоз основните изисквания към доставчиците на акумулатори са три.

Устойчивост на вибрации

За новите модели камиони, които отговарят на стандартите Euro 5 и 6, устойчивостта на вибрации е задължително условие. Излишно е да казваме, че по пътищата в България по неволя това е абсолютен приоритет.

Циклична издръжливост

Цикличната издръжливост е особено съществен фактор при превоза на стоки в градски условия, както и при влекачи с кабина за почивка на водача, когато двигателят често е изключен, но на борда има изобилие от консуматори на енергия.

Безкомпромисен старт

Задължително условие при тежкотоварни машини, земеделско оборудване и строителни машини, които работят във възможно най-натоварени условия и при изключителни температурни амплитуди.

Exide Endurance+ PRO GEL

Екипът на Акумулатори БГ препоръчва серията гелови акумулатори Exide Endurance+ PRO GEL. Те се отличават с възможно най-голяма циклична издръжливост (до 2000 цикъла) в сравнение с всички други модели, поддържат бързо и безотказно възстановяване на заряда при всякакви условия и са напълно необслужваеми. Това е възможно, благодарение на технологията, при която електролитът е в гелообразно, вместо в течно състояние. Никой друг акумулатор не предлага разреждане до 90%, което гарантира изключителна издръжливост и минимален риск от повреди. Животът на моделите от серията Endurance+ PRO GEL е до два пъти по-дълъг от този на моделите AGM и до десет пъти по-дълъг от този на конвенционалните акумулатори.

Особено подходящи са за камиони за експресни доставки, включително с платформа за разтоварване, както и за градски автобуси. Позволяват дълги часове на работа в режим “хотел” при автобуси и влекачи с легло за шофьора. 

Опитът на Exide

Exide осигурява акумулатори за първоначално вграждане на водещите глобални играчи в автобусния и тежкотоварен сектор. Сред тях са гигантите Iveco, MAN, Mercedes Trucks, Renault Volvo Trucks, Scania, Isuzu, както и производителите на земеделска и специфична техника Bobcat, Case, John Deere, Komatsu, New Holland и др.

Вашият коментар

Close
Вход
Close
Количка (0)
Няма артикули в количката.