ПОМОЩ И ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Техническа помощ

АКУМУЛАТОРИ БГ разполага с най-богатата гама готови за употреба акумулатори в България – над 1000 модела акумулатори от над 40 производителя. Това включва батерии за леки и тежкотоварни автомобили, мотори, яхти, каравани, ATV, моторни шейни, системи за възобновяема енергия, почистваща техника. Гамата ни включва всички типове акумулатори – от достъпни решения на утвърдени производители до високотехнологични литиево-йонни, гел, AGM и тягови акумулатори за специфични приложения, включително ВЕИ и UPS системи.
Да! Заповядайте на място или се свържете с нас на телефон 0700 11 700, или на имейл info@akumulatori.bg и ние ще ви помогнем.
Специалистите на АКУМУЛАТОРИ БГ ще ви консултират безплатно какъв е най-подходящият акумулатор за конкретния модел превозно средство и ще ви предложат алтернативи в различни класове и марки. Ако имате нужда от безплатна консултация или бърза поръчка, моля свържете се с нас на телефон 0700 11 700 или имейл info@akumulatori.bg и ние ще ви помогнем.
Извършваме гаранционен и следгаранционен сервиз, който се осъществява от квалифицираните ни служители на място – в нашия магазин, или сервиз, или при вас на адрес. Това означава, че няма да изпращаме акумулатора ви на подизпълнител, всеки проблем се отстранява на място от оторизираните ни механици или акумулаторът се заменя с нов! Предлагаме безплатен заместващ акумулатор във времето, когато вашият е при нас.
Ако се налага да оставите акумулатор за зареждане или друга услуга при нас, то безплатно ще получите заместващ акумулатор от същия тип и модел.

Покупка

Да! Заповядайте на място или се свържете с нас на телефон 0700 11 700, или на имейл info@akumulatori.bg и ние ще ви помогнем.
Поръчката през сайта ни е лесна. Просто изберете желания продукт, добавете го в Количка и следвайте стъпките за плащане и доставка. Ако имате нужда от безплатна консултация или бърза поръчка, моля свържете се с нас на телефон 0700 11 700 или имейл info@akumulatori.bg и ние ще ви помогнем. Можете да вземете акумулатор (или друг продукт) и лично от магазина ни.
Физическият ни магазин и сервиз работи от понеделник до петък от 8:30 до 19:00, в събота от 8:30 до 15:00 ч. В тези часове обработваме и всички поръчки – онлайн, по телефон и др. Онлайн магазинът работи 24/7.
Независимо от типа акумулатор, който купувате, получавате и следното: демонтаж и монтаж; изчистване на грешки в бордовия компютър на автомобила; задължително конфигуриране с най-съвременни уреди на Bosch и Yuasa; техническа заверка на гаранционната карта; преглед на състоянието на акумулатора, клемите, алтернатора и всички свързани системи на всеки 6/12 месеца; гаранционен сервиз; заместващ акумулатор при нужда.
Да! И при това ще получите отстъпка от цената, а старият ви акумулатор ще бъде рециклиран, с което допринасяте в борбата с екологичните проблеми.
ЕКО цената на нов акумулатор се формира при връщане на стар акумулатор. Ще получите отстъпка от цената, а старият ви акумулатор ще бъде рециклиран, с което допринасяте в борбата с екологичните проблеми.
За да откажете направена поръчка е необходимо да се свържете с нас на телефон 0700 11 700 или на имейл info@akumulatori.bg.
За да подадете сигнал за рекламация, можете да се свържете с нашия екип на телефон 0700 11 700 от понеделник до петък от 8:30 до 19:00, в събота от 8:30 до 15:00 ч., а също на имейл info@akumulatori.bg, както и чрез формата за контакт в сайта ни! Можете да посетите и нашия магазин, или сервиз.

Плащане

Стандартните начини за плащане в сайта са: в брой с наложен платеж в момента на доставка или взимане; с банкова карта в сайта или в момента на доставка, или взимане.
Да! Алтернативни методи за плащане са възможни, но не са автоматични в сайта за сега. Моля свържете се с нас на телефон 0700 11 700 или на имейл info@akumulatori.bg.

Доставка

Да! АКУМУЛАТОРИ БГ доставя в цялата страна. За доставки извън България, моля свържете се с нас на телефон 0700 11 700 или на имейл info@akumulatori.bg.
За поръчки над 100 лв. доставяме безплатно до всяка точка на София, включително крайните квартали с наш сервизен автомобил и механик или безплатно с куриер до всяка точка на страната.
За клиенти в град София (включително крайните квартали) се доставя напълно безплатно от наш служител със специализиран автомобил, оборудван с всичко необходимо за замерване, демонтаж, монтаж и заверка на гаранционните документи. Не се налага да посещавате сервиз, сервизът идва при вас с гаранцията на АКУМУЛАТОРИ БГ. За останалите населени места доставяме с куриер.
Поръчката ви в рамките на София обикновено се изпълнява в същия или на следващия работен ден. Поръчки в страната изпращаме с куриери – обикновено на втория ден след като сте поръчали.
Close
Вход
Close
Количка (0)
Няма артикули в количката.