Цялата гама е налична на склад при Акумулатори БГ, оторизиран партньор на Bosch от над 15 години

Пазарният лидер Bosch представи изцяло новата си гама акумулатори, която наследява успешните и доказали се серии S и T. Новото семейство акумулатори Power носи означенията PA, PE, PP и P, в зависимост от технологията, която се крие в тях. Ето какво значи всяка от тези буквени комбинации:

PA (Power AGM) е върховият модел за модерни автомобили с технология Start/Stop и многобройни електрически консуматори. Означението идва от Power Start/Stop AGM. Това е топ модел акумулатор с технология AGM (Absorbent Glass Mat, абсорбиращи сепаратори от фибростъкло). Предвиден е за автомобили от висок клас със система Start/Stop, възстановяване на спирачната енергия (рекуперация) и многобройни електроконсуматори. Bosch PA е напълно необслужваем и предлага най-дълъг срок на експлоатация, изключителен капацитет при студен старт и голяма циклична устойчивост.

Изберете Bosch PA, ако:

– Често пътувате на кратки разстояния, когато обикновен акумулатор не би могъл да възстанови енергията за стартирането на двигателя;

– Имате модерен автомобил със система Start/Stop и рекуперация от спирачките;

– Заменяте стария си AGM акумулатор и търсите само най-доброто;

– Не ви се занимава с архаична дейност като доливането на дестилирана вода: водородът и кислородът, образувани при процеса на зареждане, се свързват отново във вода.

PE (Power EFB) също е предназначен за модерни автомобили с технологии Start/Stop. PE Power Start/Stop EFB идва с технологията Enhanced Flooded Battery (EFB, подсилен акумулатор с течна киселина). Тя разчита на положителна плоча с полиестерно покритие, което осигурява допълнително задържане на активния материал. Предвиден е за автомобили от висок клас със система Start/Stop и многобройни електроконсуматори. Bosch PE е напълно необслужваем и предлага дълъг срок на експлоатация, изключителен капацитет при студен старт и голяма циклична устойчивост.

Изберете Bosch PE, ако:

– Често пътувате на кратки разстояния, когато обикновен акумулатор не би могъл да възстанови енергията за стартирането на двигателя;

– Имате модерен автомобил със система Start/Stop;

– Заменяте стария си EFB акумулатор;

– Не ви се занимава с архаична дейност като доливането на дестилирана вода: водородът и кислородът, образувани при процеса на зареждане, се свързват отново във вода.

PP (Power Plus) е класически стартерен акумулатор от Bosch с технология SLI. Означението PP идва от Power Plus. SLI пък е съкращение за задачите на класическите автомобилни акумулатори и идва от трите основни функции, които един акумулатор има: Starting, Lighting and Ignition (стартиране, осветление, запалване). Bosch се занимава с това от един век – първият SLI мотоциклетен акумулатор от Bosch е създаден през 1922 г. в Щутгарт-Фойербах. А от 1927 г. Bosch доставя енергия и за автомобилите. PP е отлично решение, ако търсите гарантирана надеждност, повишена производителност и подобрено зареждане, дори и след продължителен престой на колата. 

Изберете Bosch Power Plus, ако:

– Притежавате модерен автомобил с много консуматори, но без система Start/Stop;

– Цените средствата си и търсите най-доброто за парите си

– Старият ви акумулатор не е AGM или EFB

– Не ви се занимава с архаична дейност като доливането на дестилирана вода.

P (Power) е класически стартерен акумулатор с технология SLI (Starting, Lighting and Ignition). Той гарантира безопасно стартиране за широка гама модели автомобили без Start/Stop система. Моделът Bosch P е идеален избор, ако търсите най-доброто съотношение цена/качества, ако шофирате по-стар автомобил или нямате голям брой електрически консуматори.

Изберете Bosch Power, ако:

– Притежавате по-стар автомобил или модел с малко консуматори;

– Цените средствата си и търсите най-надеждно решение на разумна цена;

– Старият ви акумулатор не е AGM или EFB;

– Не ви се занимава с архаична дейност като доливането на дестилирана вода.

Високите изисквания се изпълняват с мощни акумулатори!

Всички акумулатори Bosch от серията Power, предлагани от Акумулатори БГ, надхвърлят изискванията за приемане на заряда на ЕС с близо 125%. Това ги прави особено подходящи за ситуацията с променящи се тенденции в мобилността – по-рядко използване на колата, по-кратки пътувания. Благодарение на доброто зареждане и увеличения си капацитет, акумулаторите Bosch Power от Акумулатори БГ осигуряват надеждно стартиране на двигателя дори след по-дълги периоди на престой или ако автомобилът се използва често на кратки разстояния.

Тестовете, на които Bosch подлага акумулаторите от серията Power

Тест за капацитет: Гарантира определена производителност;

Тест за студен старт: Гарантира сигурност и безопасно стартиране дори в най-студените дни на зимата

Тест за вибрации: Акумулаторите Bosch Power от Акумулатори БГ са подходящи за автомобили, които се карат по лоши пътища и разбити настилки;

Тест за запазване на заряда: Гарантира, че акумулаторите Bosch Power от Акумулатори БГ са идеално решение дори за коли, които се карат малко;

Тест за задържане на електролита: С този тест Bosch проверява херметичността на акумулаторите си. Всички акумулатори от серията Power могат да се монтират и в купето на колата, защото са напълно безопасни.

Тест за дълбоки цикли: Предпоставка за дългия живот на акумулатора, особено в случаите, когато колата се кара основно в града с многобройни тръгвания, спирания и електроконсуматори;

Тестове за консумация на вода: Bosch Power от Акумулатори БГ са напълно необслужваеми

Тест за приемане на заряда: Акумулаторите Bosch Power от Акумулатори БГ се зареждат бързо дори за кратко пътуване след дълъг престой;

Тест за корозия: Дългият живот на акумулатора зависи от способността му да не корозира при високи температури.

Вашият коментар

Close
Вход
Close
Количка (0)
Няма артикули в количката.