Yuasa_izabella_5

Водещият японски производител на акумулатори връща в играта успешната си рекламна кампания Powering what matters (Захранваме това, което е важно). Популярната и завладяваща история се върти около видео реклама, коята проследява света на GS Yuasa през очите на 6-годишната Изабела и майка ѝ. 

Миналата година кампанията достигна 30 млн. импресии и през юни и юли отново ще имаме възможност да я гледаме. 

Краткото, но завладяващо видео демонстрира големия брой приложения на акумулаторите Yuasa и защо те са избор номер 1 за милиони потребители по света. Кампанията ще се проведе в различни социални мрежи, включително YouTube, а също през оторизираните представители на Yuasa, какъвто за България е Акумулатори БГ.

Оловно-киселинните и литиево-йонните акумулатори на GS Yuasa са предпочитан избор на клиентите в Европа от повече от 40 години заради върховите си качества и издръжливост. Акумулатори БГ предлага обширната гама на Yuasa и със сигурност има решение за вас, независимо дали търсите акумулатор за кола, мотор или индустриално приложение. Неслучайно акумулатори Yuasa работят в някои от най-тежките условия, познати на човечеството – в дълбоководни изследователски подводници, на борда на сателити или на Международната космическа станция.

Попитайте специалистите на Акумулатори БГ за най-подходящия модел Yuasa за вашите нужди!

Close
Вход
Close
Количка (0)
Няма артикули в количката.