bosch-naj-prodavani-akumulatori-novo

Защо акумулатори Bosch?

Историята на Bosch ни връща в далечната 1887 г. Тогава Роберт Бош поставя основите на компанията, която днес е най-големият доставчик на автомобилни компоненти в света. Практически няма автомобил, който да излиза от завода без части на Bosch – независимо дали говорим за сложни разработки като сензорите и системите за автономно движение или за консуматив като чистачките. Шансът автомобилът Ви да е излязъл от завода с акумулатор Bosch е значителен, особено при германските марки. Затова Акумулатори БГ поддържа на склад пълната гама акумулатори Bosch и извършва оторизирана сервизна дейност като партньор на компанията вече близо 20 години. Така колата ви може да продължи да използва най-доброто, дори след като животът на първия ѝ акумулатор е изтекъл.

Bosch S5


Bosch S5 е най-продаваният в България акумулатор на Bosch. Германските инженери са вложили в него всичките си знания и умения в областта на автомобилните батерии. S5 е изключително подходящ за возила от горния сегмент и се справя отлично в автомобили с множество електрически консуматори, например седалки с подгряване, охлаждане и масаж, многозонов климатик, инфо развлекателни системи. Акумулаторът Bosch S5 е най-доброто решение, ако обичате да се наслаждавате, както на зимните дни в ски курортите, така и на горещите лета на морето. Разработката на акумулатора е извършена в сътрудничество с някои от големите производители на автомобили в Германия, които са сред най-взискателните партньори на Bosch.

Bosch S5A (AGM)


Bosch S5A (AGM) е вариантът за автомобили със система Start/Stop и възстановяване на енергията от спирачките. Той разчита на технологията AGM (Absorbent Glass Mat, абсорбираща стъклена вата). При нея специални пластини от микрофибърна вата се поставят успоредно на оловните плочи и абсорбират киселината напълно. Високото контактно налягане намалява загубата на активен материал при много ниско вътрешно съпротивление. Благодарение на бързата реакция на киселината с материала на плочите са възможни много по-големи енергийни натоварвания, отколкото при обикновен акумулатор. Това позволява по-дълъг живот и до четири пъти по-голяма циклична издръжливост в сравнение със стандартна батерия. Акумулаторът Bosch S5A осигурява постоянна мощност дори при кратки пътувания и високо енергийно натоварване – например, когато на светофара двигателят е изключен, но в колата Ви работят климатик, навигация, подгряване на седалките, безжично зареждане на телефон, Wi Fi, аудио и още куп системи, за чието съществуване може би не подозирате.

Акумулаторите на Bosch S5A са способни да издържат дълъг период, в който колата не се използва (в рамките на седмици), без да се налага допълнително зареждане. Въпреки това Акумулатори БГ препоръчва да проверите състоянието на акумулатора при нашите специалисти, в случай че автомобилът не е използван за продължителен период от време.


В случай, че за първи път сменяте AGM акумулатор, не забравяйте: акумулаторите от типа AGM следва да се заменят само с акумулатор от същия тип! За повече подробности, обърнете се към нашите специалисти!

Всички продукти от сериите S5 и S5A на Bosch са напълно необслужваеми и се предлагат с 36 месеца гаранция. Акумулатори БГ е оторизиран сервиз на Bosch, който поема гаранционния и следгаранционен сервиз!

Бюджетно решение от Bosch: акумулаторите Gigawatt
За тези, които държат на качеството, но търсят по-достъпно решение, Акумулатори БГ предлага гамата на Gigawatt. Това са акумулатори, произведени в заводите на Bosch в Чехия, които използват много от разработките и достиженията на Bosch, но ги предлагат в бюджетно изпълнение.

Специалистите на Акумулатори БГ могат да ви консултират в кои случаи е добре да заложите на по-бюджетното решение и в кои ситуации е важно да изберете най-доброто на пазара! Не се колебайте да се посъветвате с нас, като разгледате гамата в сайта! Обадете ни се, пишете ни във Facebook или ни посетете на място!

Всички акумулатори Bosch и Gigawatt се доставят безплатно до всяка точка на страната!

Close
Вход
Close
Количка (0)
Няма артикули в количката.