NOCO представи изцяло новата си серия Boost X.

Американската компания за зарядни и електроника NOCO представи изцяло новото си поколение бустери Boost X.

Какво е бустер? Известен с английското си име, бустерът (booster или jump starter) е стартиращо устройство, което гарантира успешно запалване на двигателя при проблем с акумулатора. Бустерите на NOCO са толкова мощни, че могат да стартират двигател на кола с изтощен акумулатор десетки пъти преди да се наложи да ги презаредите.

Новата серия бустери NOCO Boost X се отличават с изключителна мощност за стартиране на двигатели, което гарантира бързо и безпроблемно измъкване от неприятни ситуации по време на почивката ви или след дълъг престой на автомобила. В новото поколение 12-волтови бустери компанията NOCO влага технологията си PX Lithium. Благодарение на нея се осигурява несравнима мощност, супер бързо зареждане на практически всеки модел превозно средство с бензинови двигатели с обем до 10 литра и дизелови с обем до 8 литра. Компанията гарантира успешно стартиране на двигателя дори при 0% заряд на акумулатора за по-малко от пет минути с новите стартиращи устройства Boost X.

Няма как да объркате полюсите! При продуктите Boost X дебютира второто поколение на технологията UltraSafe. Ultrasafe 2.0 предлага семпъл и ефективен дизайн с гаранция срещу прехвърчане на искри и допълнителна защита при размяна на полюсите. Това гарантира по-лесна работа и по-дълъг живот на акумулатора, защото при размяна на полюсите устройството не стартира и дава предупредително съобщение.

Енергия за колата, мотора и… телефона! В режим Boost новите стартиращи устройства палят двигател за 60 секунди. Гарантирано! След кратък рестарт са готови за още 60 секунди да запалят и друг закъсал автомобил. А благодарение на технологията USB-C, зарядните и бустерите NOCO зареждат смартфони, лаптопи, таблети, слушалки и всякаква периферия. Самият бустер може да остане в режим на готовност за близо година, в жабката или багажника.

Устройствата NOCO Boost X от Акумулатори БГ разчитат на мощна литиево-йонна батерия. За лесна употреба те са снабдени с ярки цветни диоди, които отговарят за разнообразните режими на работа. Дори имат вградено фенерче.

Boost X, вече налична при оторизирания представител за България Акумулатори БГ, е не просто развитие на предишните модели на NOCO, а изцяло нова серия. Тя поддържа стандарта USB-C, който от 2024 г. ще бъде задължителен за всички мобилни устройства в ЕС, включително смартфони и таблети. Продуктите от серията Boost X идват с 60-ватов USB-C жак, което осигурява до пет пъти по-бързо зареждане, в сравнение с по-ранните серии на NOCO, така че освен спасение за вашата кола, кемпер, каравана или мотор, бустерът ще осигури енергия също за мобилни устройства.

Повече информация и компетентни препоръки от нашите специалисти ще намерите на място в Акумулатори БГ, по телефона, а също, ако ни пишете във Facebook. Доставката на зарядните NOCO Boost X е безплатна до всяка точка на страната, а компетентните ни служители ще ви консултират при избора и на зарядно NOCO Genius, което най-добре пасва на нуждите ви.

Close
Вход
Close
Количка (0)
Няма артикули в количката.