Спокойната и приятна почивка с каравана или кемпер може да бъде провалена при неподходящ акумулатор. В случаите, когато сте далече от добре уреден къмпинг, подходящият акумулатор се грижи за ключови детайли като работата на хладилника и водната помпа, отоплението/охлаждането и поддържането на радио/GPS/WiFi мрежата. Американският гигант Exide представи новата си гама акумулатори за кемпери, каравани и всякакви превозни средства за забавление.

Exide Equipment Gel

Гамата включва три типа модели – Equipment Gel, Dual AGM и Dual. Ще се спрем по-подробно на геловите акумулатори Equipment Gel. Те са особено подходящи за каравани и кемпери заради по-високото ниво на разряд, съчетано с продължителността на живота си. Освен това геловите акумулатори не са толкова придирчиви към дългите периоди, в които превозното средство не се използва.

Акумулаторите с гелов електролит Exide Equipment Gel от Акумулатори БГ обхващат богата гама (от 290 Wh до 2400 Wh). Всички модели са напълно необслужваеми и предлагат възможност за монтиране практически навсякъде. Equipment Gel се отличават с изключителна устойчивост на вибрации в сравнение с конвенционалните акумулатори и липса на опасност от разливане или протичане.

Защо Exide?

Exide е един от водещите световни производители на оловно-киселинни акумулатори. Компанията има 120-годишна история и предлага акумулатори в 80 различни страни по света, като Акумулатори БГ е оторизиран представител за България. Освен с множеството си европейски заводи за производство, Exide се отличава и с наличието на три различни съоръжения за рециклиране на акумулатори, което позволява изпълнение на най-строгите екологични изисквания.

Вашият коментар

Close
Вход
Close
Количка (0)
Няма артикули в количката.