18%

Bosch 110Ah Power PLUS

390.32лв. 476.00лв.

366.32лв. ЕКО цена при върнат стар акумулатор *ЕКО цената важи за клиенти в гр. София
  • ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА СКЛАД

  • 36 месеца гаранционен период

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ.

  • 30 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

  • ПРОФЕСИОНАЛЕН ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ

Безплатна консултация / Бърза поръчка
Добави в ЛЮБИМИ Adding to wishlist Добавено в ЛЮБИМИ
SKU0092PP0150 Категории Марки Марки: ,

Описание на продукта

Bosch Power Plus (PP) е класически стартерен акумулатор от Bosch с технология SLI. Означението PP идва от Power Plus. SLI пък е съкращение за задачите на класическите автомобилни акумулатори и идва от трите основни функции, които един акумулатор има: Starting, Lighting and Ignition (стартиране, осветление, запалване). Bosch се занимава с това от един век – първият SLI мотоциклетен акумулатор от Bosch е създаден през 1922 г. в Щутгарт-Фойербах. А от 1927 г. Bosch доставя енергия и за автомобилите. PP е отлично решение, ако търсите гарантирана надеждност, повишена производителност и подобрено зареждане, дори и след продължителен престой на колата.
Повече мощност при студено стартиране, повече мощностни резерви, повече сигурност за взискателни клиенти. Както и по-дълга гаранция от 3 години - това е акумулаторът Power Plus от Bosch, доскоро известен като S 5. Надеждното захранване на допълнителното електрическо оборудване е важен фактор при избора на акумулатор. Акумулаторът Power Plus е особено подходящ за автомобили от най-ново поколение. Високите изисквания на производителите за първоначално вграждане са изпълнени и често преизпълнени.
Bosch PP (Power Plus) технологията и резервният капацитет повишават значително експлоатационната продължителност на акумулатора. Bosch Power Plus е един от най-продаваните в България акумулатори на Bosch. Германските инженери са вложили в него всичките си знания и умения в областта на автомобилните батерии. Bosch PP е изключително подходящ за возила от горния сегмент. Справя се отлично и в автомобили с множество електрически консуматори. Например седалки с подгряване, охлаждане и масаж, многозонов климатик, инфо развлекателни системи и др. Bosch Power Plus винаги е най-доброто решение. Ако обичате да се наслаждавате, както на зимните дни в ски курортите, така и на горещите лета на морето.
Разработката на акумулаторите на Bosch са извършени в сътрудничество с някои от големите производители на автомобили в Германия. Германските производители са сред най-взискателните партньори на Bosch. Шансът автомобилът Ви да е излязъл от завода с акумулатор Bosch е значителен, особено при германските марки. Практически няма автомобил, който да излиза от завода без части на Bosch. Независимо дали говорим за сложни разработки като сензорите и системите за автономно движение или за консуматив като чистачките.
Акумулатори БГ поддържа на склад пълната гама акумулатори Bosch и извършва оторизирана сервизна дейност като партньор на компанията вече близо 20 години.
Всички продукти от серията Power Plus на Bosch са напълно необслужваеми и се предлагат с 36 месеца гаранция.

Изберете Bosch Power Plus, ако:
– Притежавате модерен автомобил с много консуматори, но без система Start/Stop;
– Цените средствата си и търсите най-доброто за парите си
– Старият ви акумулатор не е AGM или EFB
– Не ви се занимава с архаична дейност като доливането на дестилирана вода.

Акумулатори Bosch Power Plus - 36 месеца гаранция и оторизиран сервиз Bosch от Акумулатори БГ ООД!

Техническа информация

Тегло 24 кг
Размери 393 × 175 × 190 мм
Волтаж

12V

Капацитет

Пусков ток

950 A (EN)

Плюс

Десен (0)

Каталожен номер

0092PP0150

Bosch кратък код

PP015

Подходящ за

Автобуси, Ванове, Висок клас автомобили, Джипове, Камиони, Леки автомобили, Лекотоварни, Строителни машини

Start/Stop система

Гаранционен срок

36 месеца

Полезни връзки

Също може да ви хареса…